Cadeau voor hem

Het is weer zo ver, je moet weer een cadeau voor hem uitzoeken. Je man, vriend, partner, vader, opa, oom, collega ga zo maar door. Allemaal even lastig om iets origineels voor uit te zoeken.

De tijd van zakdoeken, sokken en onderbroeken is nu toch echt voorbij!

Voor een vrouw is het niet zo lastig, keuze genoeg. Lekkere geurtje, make-up, kleding of leuke interieur accessoires. Dat laatste kan nu ook voor de man.

Mannen houden niet van tierlantijntjes, zij willen echte en stoere spullen. Het liefste woont hij in zijn men cave.

Voor deze man heeft Made by de l’Orme stoere, handmade cadeaus.

Neem een kijkje in de webshop voor het hele assortiment en maak je keuze. Hoewel het lastig kiezen wordt. Want ga je voor de leren deurgrepen. Die prachtig zouden staan op de deurtjes in zijn men cave (het schuurtje achter in de tuin). Of heb je ze stiekem toch liever op de keukendeurtjes, ze zijn leuk hè.

Je kan ook gaan voor één van de stoere kandelaars van koperbuis. Dat gaat hij zeker leuk vinden. Zijn eigen lichtpuntje in de woonkamer, wederom geen straf voor jezelf!

Wil je een echt keer uitpakken, kijk dan eens naar het assortiment buitenlampen. Is de tuin ook eindelijk verlicht.

Veel plezier met het winkelen in onze webshop. Heb je vragen of staan je afmetingen er niet tussen, neem dan gerust contact op. Dan maken wij het helemaal op maat voor jouw. Desnoods met een eigen naam erin!

NB-images